top of page
Attachment-1 (1).png
Attachment-1 (1).png

Takläggning Takläggare Golvläggning Fönster Renovering Köksrenovering Östersund

Object Entreprenad AB är en byggfirma som är aktiv i Östersund och dess omnejd. Vårt arbete inkluderar det mesta inom bygg, bland annat takläggning, golvläggning, fönster, köksrenovering och övrig renovering med mera. Till oss kan du vända dig när du exempelvis behöver hjälp av en takläggare. Inom företaget finns en stor kompetens och god erfarenhet av branschens olika delar, vilket gör att vi kan erbjuda omfattande hjälp oavsett vilken tjänst du anlitar oss för. Våra tjänster sträcker sig över hela Jämtland och Västernorrlands län. Vi är aktiva i bland annat Östersund och dess omnejd.

Målet med vårt arbete är att du som kund till oss ska slippa hantera krångel och kunna släppa all stress, oavsett vilken tjänst du behöver vår hjälp med. Självklart har vi även målet att göra dig helt nöjd med både service, arbetsprocessen och det slutgiltiga resultatet. När du anlitar oss för ett arbete kommer vi sköta all kontakt med de involverade entreprenörerna, exempelvis elektriker och målare.

Kontakta oss gärna för offert, eller ett kostnadsfritt hembesök. Ta även kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar som ni vill ha besvarade.

Takläggning

Som takläggare kan vi erbjuda dig en säker takläggning. Tack vare vår kunskap och erfarenhet känner vi till de säkraste teknikerna och arbetssätt när det kommer till arbete med tak.  

Golvläggning

Att lägga nytt golv kan göra en stor skillnad för känslan i ett rum, det är ett smidigt alternativ om man inte vill genomföra en omfattande renovering. Vi är kunniga inom olika typer av golv och kan därmed ge dig den hjälpen du behöver vid en golvläggning.

Renovering

Hit till oss kan ni vända er för renoveringar av olika slag. Vi har den kunskap som krävs för att genomföra en köksrenovering. Vänder du dig till oss för att få hjälp med en renovering kommer vi se till att allt blir klart. Även om vi inte har kunskaperna och behörigheterna som krävs för alla delar, VVS, el med mera, ser vi till att ta in den hjälpen som behövs för att din köksrenovering eller övriga renovering ska bli precis som du tänkt dig. Till oss kan du även för att få hjälp med byte och montering av fönster.

bottom of page