top of page
Attachment-1 (1).png
Attachment-1 (1).png

Nyproduktion Bygga nytt hus Tillbyggnad Utbyggnad Ombyggnad Östersund

Object Entreprenad AB är en byggfirma som är aktiv i Östersund och dess omnejd. Vårt arbete inkluderar det mesta inom bygg, bland annat nyproduktion, tillbyggnad, utbyggnad, ombyggnad och mycket mer. Till oss kan du vända dig när du exempelvis behöver hjälp med att bygga nytt hus. Inom företaget finns en stor kompetens och god erfarenhet av branschens olika delar, vilket gör att vi kan erbjuda omfattande hjälp oavsett vilken tjänst du anlitar oss för. Våra tjänster sträcker sig över hela Jämtland och Västernorrlands län. Vi är aktiva i bland annat Östersund och dess omnejd.

Målet med vårt arbete är att du som kund till oss ska slippa hantera krångel och kunna släppa all stress, oavsett vilken tjänst du behöver vår hjälp med. Självklart har vi även målet att göra dig helt nöjd med både service, arbetsprocessen och det slutgiltiga resultatet. Vi lämnar alltid en garanti på samtliga av våra arbeten, du kan vara säker på att vi inte kommer lämna dig förrän du är 100% nöjd. När du anlitar oss för ett arbete kommer vi sköta all kontakt med de involverade entreprenörerna, exempelvis elektriker och målare.

Kontakta oss gärna för offert, eller ett kostnadsfritt hembesök. Ta även kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar som ni vill ha besvarade.

Bygga nytt hus, nyproduktion

Vårt företag arbetar bland annat med nyproduktioner i alla dess former och storlekar. Därmed erbjuder vi kvalitativ hjälp för dig som ska bygga nytt hus. Vi hjälper er från start till slut, vi finns med er under processens gång. Vid en nyproduktion kommer du få omfattande hjälp med allt från planering till utförande.

Tillbyggnad, utbyggnad, ombyggnad

Om du vill få mer utrymme i ditt hem eller bygga om det utan att behöva flytta passar det perfekt att bygga ut. Vi hjälper till med eventuellt bygglov och liknande. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kommer vi kunna göra att din tillbyggnad smälter ihop med övriga huset. 

bottom of page