top of page
Attachment-1 (1).png
Attachment-1 (1).png

Byggfirma Byggföretag Snickare Kamin Design kaminer Östersund

Object Entreprenad AB är en byggfirma med kompetenta snickare som är aktiv i Östersund och dess omnejd. Vårt byggföretag startade 2021 och har sedan dess arbetat med allt inom bygg och kaminer. 

Till vår byggfirma kan du vända dig ifall du behöver hjälp med bygg, renovering, design av kaminer eller annan hjälp med din kamin. Inom företaget finns en stor kompetens och god erfarenhet av branschens olika delar, vilket gör att vi kan erbjuda omfattande hjälp oavsett varför du anlitar oss.

Målet med vårt arbete är att du som kund till oss ska slippa hantera krångel och kunna släppa all stress, oavsett vilken tjänst du behöver vår hjälp med. Givetvis har vi också målet att göra dig helt nöjd med både service, arbetsprocessen och det slutgiltiga resultatet. Vi lämnar alltid en garanti på samtliga av våra arbeten, du kan vara säker på att vi inte kommer lämna dig förrän du är 100% nöjd.

 

När du anlitar oss för ett arbete kommer vi sköta all kontakt med de involverade entreprenörerna, exempelvis elektriker och målare. 

  Våra tjänster sträcker sig över hela Jämtland och Västernorrlands län. Vi är aktiva i bland annat Östersund och dess omnejd.

Kontakta oss gärna för offert, eller ett kostnadsfritt hembesök. Ta även kontakt med oss om ni har några frågor eller funderingar som ni vill ha besvarade.

Arbete & Design av kaminer

När det kommer till kaminer arbetar vi omfattande. Vi är flexibla och kan anpassa arbetet efter det du och din kamin behöver hjälp med. Hit kan du vända dig för att få hjälp med alla typer av kaminmontage samt design av kaminer. Utöver det arbetar vi även med att frihandsmura egna murspisar, med och utan kassett beroende på kundens önskemål.

bottom of page